Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελεύθερος ο Νίκος Μόσχος από τη Νίκη Ηρακλείου

Εδώ και λίγες ημέρες ο Νίκος Μόσχος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς επέλεξε να μη συνεχίσει στη Νίκη Ηρακλείου. Ο 24χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Εθνικό Λαγυνών, στην Ασπροβάλτα, στον Ιάσων Αυγής και στη Θύελλα Περιστερώνα πριν πάρει μεταγραφή για τη Νίκη Ηρακλείου.
Στο Ηράκλειο Λαγκαδά έμεινε για δύο χρόνια, όπου την πρώτη χρονιά στη Β Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ πέτυχε 24 τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Ά καητηγορία,ενώ την επόμενη χρονιά έβαλε 14 γκολ όντας και πρώτος σκόρερ στον όμιλο που συμμετείχε το Ηράκλειο αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να πιάσει κάποια συγκεκριμένα στάνταρ και έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος .

Πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί και να σημειώσουμε εδώ πως ήδη κάποιες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό και έχουν συζητήσει μαζί του. Πολύ σύντομα λοιπόν περιμένουμε τον Νίκο Μόσχο να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ