Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Άρης τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις (Video)

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Άρης από την Αστάνα στο Καζακστάν στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League και πλέον καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της επόμενης βδομάδας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

 

Ο Άρης σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερος από την αντίπαλό του αλλά η έλλειψη ικανών παικτών σε νευραλγικές θέσεις, κυρίως στα στόπερ αλλά και στην επίθεση, έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα. Οι “κίτρινοι” δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί σε αντίθεση με τους Καζάκους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους καλές στιγμές.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων της Αστάνα ήταν ο Τομάσοφ στο 24′ με σουτ έξω από την περιοχή και στο 70′ με κοντινή κεφαλιά. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τους Μπερτόγλιο (6′), Γκαρσία (30′), και Μαντσίνι (31′) να είναι οι μοιραίοι αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα Νεπογκόντοφ. Σαν να μην έφτανε αυτό δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 75′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σιμούνοβιτς.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πρέπει πλέον να εμφανιστεί πιο σοβαρή και κυρίως αποτελεσματική στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (29/7, 21:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αν θέλει να μην κρεμάσει από τόσο νωρίς το “ευρωπαϊκό της κοστούμι” στη ντουλάπα για τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο.

Αστάνα – Άρης 2-0

Σκόρερ: 24′, 70′ Τομάσοφ

Διαιτητής: Μπάστιαν Ντάνκερτ

Αστάνα: Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Μπίτρι, Σιμούνοβιτς, Εμπόνγκ, Κουάτ (84′ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν (87′ Μπεκιράι), Εουζένιο (77′ Τομάσεβιτς)

Άρης: Ντένις, Σάκιτς (77′ Χαΐροβιτς), Γκάνεα, Δεληζήσης (77′ Τζέγκο), Μπεναλουάν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (62′ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο, Γκαρσία (46′ Μπρούνο), Μαντσίνι (87΄ Μάνος).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ