Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε και Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Όπως όλα δείχνουν τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ θα φοράει από τη νέα σεζόν και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς!

 

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχός του Θανάσης Χατζόπουλος έχουν βαλθεί να ταρακουνήσουν για τα καλά τα νερά της ελληνικής καλαθοσφαίρισης αυτό το καλοκαίρι.

Με τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης να έχει ήδη επιτευχθεί και τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά να “τρέχουν”, οι ασπρόμαυροι έχουν μεγαλύτερη άνεση να κλείσουν αγωνιστικές και όχι μόνο τρύπες που υπήρχαν. Έτσι το τελευταίο διάστημα οι ανακοινώσεις για παραμονές αλλά και για μεταγραφές παικτών διαδέχονται η μία την άλλη και έχουν φέρει ένα κλίμα έντονης και όχι αδικαιολόγητης αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη προαναγγελθεί μέσω των λογαριασμών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του συλλόγου με το όνομα του Βλάντο Γιάνκοβιτς να είναι αυτό που φιγουράρει, με την ίδια την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να μας προϊδεάζει για τη μεταγραφή και να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα ακολουθήσει σύντομα και η επίσημη ανακοίνωση.

Αν τελικά γίνει και αυτό το deal ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει μία γεμάτη και “οπλισμένη” περιφέρεια με Λοβ, Γκρίφιν, Κάρτερ, Τολιόπουλο, Καμπερίδη, Ντιλέο και Γιάνκοβιτς να αποτελούν μάλλον τη μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ