Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο “Θέατρο των ονείρων” για άλλα 3+1 χρόνια!

Στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται ο Όλε Γκούναρ Σόλτσγκιερ μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2024.

 

Η “σχέση ζωής” που δένει τους “κόκκινους διαβόλους” με τον πρώην άσσο τους και νυν τεχνικό, τον Νορβηγό Όλε Γκούναρ Σόλτσγκιερ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “έδεσε” τον Σόλτσγκιερ για άλλα 3 χρόνια κρατώντας τον στο Ολντ Τράφορντ και δείχνοντας την ικανοποίησή της για την παρουσία του στον πάγκο των “μπέμπηδων”.

Η γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε με την παρακάτω ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου:

Ο ΣΟΛΤΣΓΚΙΕΡ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλτσγκιερ έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι τουλάχιστον το 2024, με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Εντ Γούντγουορντ, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, δήλωσε:

“Ο Όλε και οι συνεργάτες του έχουν εργαστεί ακούραστα θέτοντας τα θεμέλια για μακροχρόνια επιτυχία στο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς έχουν γίνει βαθμιαία ορατά τις τελευταίες δύο χρονιές και όλοι ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εκπληκτική ομάδα να μεγαλώνει περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο είναι ο τρόπος που αυτή η βελτίωση έχει επιτευχθεί με ένα μείγμα γηγενών ταλέντων και κορυφαίων νεοφερμένων παικτών, οι οποίοι έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο στις καλύτερες παραδόσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ ότι υπό τις οδηγίες του Όλε, είμαστε στη σωστή κατεύθυνση”.

Ο ίδιος ο τεχνικός των “μπέμπηδων” είπε:

“Όλοι ξέρουν τα συναισθήματά μου για αυτή την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Είναι μια εκπληκτική στιγμή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο με καλή ισορροπία ανάμεσα σε νεαρούς και έμπειρους παίκτες που διψούν για επιτυχίες.

Έχω μία φανταστική ομάδα συνεργατών γύρω μου, και είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα στο ταξίδι μας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κερδίζει τα μεγαλύτερα και τρόπαια και αυτό είναι για το οποίο όλοι προσπαθούμε. Έχουμε βελτιωθεί και μέσα και έξω από το γήπεδο, και αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες σεζόν.

Ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα γεμάτο Ολντ Τράφορντ και να γίνει πραγματικότητα αυτός ο σχεδιασμός.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ