Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανέωσε με Ρόμανιτς για 3 χρόνια η Λαμία

Παίκτης της Λαμίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ο Λάζαρ Ρόμαντις όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα της Φθιώτιδας.

 

Κάτοικος Λαμίας για άλλα 3 χρόνια θα είναι ο 23χρονος Σέρβος φορ Λάζαρ Ρόμανιτς με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας και την ΠΑΕ Λαμία να επισημοποιεί την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου (25/3/1998) επιθετικού Lazar Romanic έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο Romanic, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τον Αύγουστο του 2018 έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας συνολικά 78 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας πλέον απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου. Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με τη φανέλα της Λαμίας, με εκπλήρωση των στόχων μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας που ανοίγεται μπροστά του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ