Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάλεψε με το σφαγείο

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με την Αστάνα, ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Χουάν Λούκα Σάκι παραδέχθηκε ότι ήταν ξεκάθαρο πέναλτι η φάση του Μπερτόλιο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

Παρά την μεγάλη προσπάθεια του ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού κόντρα στην Αστάνα (2-0), αλλά η κεφάλια του Μπίτρι στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου τον άφησε εκτός συνέχειας από την νεοσύστατη διοργάνωση…Θέση για την φάση του πέναλτι πήρε ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης Χουάν Λούκα Σάκι, με τον Ιταλό ρέφερι μετά την λήξη της αναμέτρησης να παραδέχεται στους ανθρώπους του Άρη ότι η φάση του Μπερτόλιο ήταν ξεκάθαρη και έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Ιταλού διαιτητή, όχι μόνο για το πέναλτι που δεν δόθηκε αλλά και για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ματέο Γκαρσία…Αυτό σε συνδυασμό με το πέναλτι που δεν δόθηκε, είχε ως αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θόδωρος Καρυπίδης να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να διαμαρτυρηθεί έντονα στον Ιταλό ρέφερι.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άκης Μάντζιος πήγε φυσιολογικά με φορ περιοχής στο αρχικό σχήμα του (Μάνο) – όχι κατά συνθήκη, και είδε τον Άρη να καρπώνεται όσα δεν βρήκε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, 11.000 χλμ. μακριά από τη βάση του. Από τη στιγμή της σέντρας και τουλάχιστον ως το 2-0 από τον Λούκας Σάσα στο 78′, αν όχι την αποβολή του Ματέο Γκαρσία στο 86′. Ο Άρης δημιουργούσε πάσα-πάσα τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανατροπή και την πολυπόθητη πρόκριση. Η αγωνιστική δεινότητα του Μάνου στην τελική προσπάθεια αμφισβητήθηκε ξανά όταν ξόδεψε την καθαρή ευκαιρία του 31′, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος φρόντισε να στείλει την μπάλα σε σημείο που ο πεσμένος Νεπογκόντοβ θα ήταν αδύνατο ν’ απλώσει τα χέρια και να διώξει. Όπως δηλαδή είχε κάνει στην κεφαλιά του Φαμπιάνο μια φάση πριν.

Ενώ ένα από τα καθοριστικά πλήγματα για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν η αποβολή του Ματέο Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη στο 86′. Ο ανέτοιμος Αργεντινός, που είχε ήδη κάρτα για “θέατρο” ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, πήγε με αδέξιο τρόπο στο μαρκάρισμα αντιπάλου, ενώ μάλιστα είχε διώξει την μπάλα, και ένας ούτως ή άλλως αυστηρός διαιτητής όπως ο Ιταλός Φάμπρι δεν τον συγχώρεσε όσες δικαιολογίες κι αν έψαξε να προτάξει μήπως γλιτώσει.Η οπισθοχώρηση στην άμυνα και το “λεωφορείο” στο κέντρο και στον άξονα ήταν αναπόφευκτη τακτική, όπως και η πίεση των φιλοξενούμενων. Οι φάσεις σε εκείνη την χρονική διάρκεια που έφεραν εγκεφαλικά σε όλο το γήπεδο, ήταν αφενός για το χαμένο τετ α τετ του Μάνου στο 101′ και για τη διπλή ευκαιρία του 113′, όταν ο αναπληρωματικός Ζαρούτσκι έδιωξε με διπλή προσπάθεια την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ο συνδυασμός της αποβολής του Γκαρσία και φυσικά της κεφαλιάς-γκολ του Μπίτρι στο 120′ υπήρξε άκρως καθοριστικός και στο φινάλε δυστυχώς καταδικαστικός για τον Άρη.

Ελπίζουμε πέραν της πρόκρισης που χάθηκε με τα χθεσινά λάθη, την διαιτητική σφαγή και τις ατυχίες να γίνουν μαθήματα σε όλη την ομάδα για την νέα χρονιά που πρέπει να βρει τον Άρη πιο έτοιμο, πιο δυνατό και πιο ετοιμοπόλεμο.

 

Λάμπρος Παπαδής – Αρθρογράφος – Πολιτικός Συντάκτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ