Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

ΠΑΟΚ και Γιάννης Τακουρίδης θα συνεχίσουν μαζί και τη σεζόν 2021-22 όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Δικεφάλου.

 

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα φοράει ο 33χρονος διεθνής πετοσφαιριστής Γιάννης Τακουρίδης με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και να δημοσιεύονται και οι ανάλογες ανακοινώσεις. Κρατάει έτσι ο Γιάννης Καλμαζίδης στο οπλοστάσιό του ένα πολύτιμο εργαλείο στη θέση των κεντρικών της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση των ασπρόμαυρων για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τακουρίδη αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τακουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο 33χρονος διεθνής κεντρικός, συνεχίζει στον Δικέφαλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας κατακτήσει με τα «ασπρόμαυρα» δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τακουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά μακριά από προβλήματα και διακοπές, με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα χωρίς διαχωρισμούς και περιορισμούς. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να μάχομαι για ακόμη μια χρονιά για την ομάδα του ΠΑΟΚ, εύχομαι μέσα από τη σωστή δουλειά και την ομαδικότητα να μιλήσουμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και στο τέλος να έχουμε πετύχει τους στόχους που θα έχουν τεθεί που φυσικά παραμένουν υψηλοί, μένοντας πάντα υγιείς και μακριά από τραυματισμούς».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ