Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Ανακοίνωσε το φιλικό ενάντια στην Λαμία ο Ατρόμητος

Με ευκαιρία την αναβολή του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του σε μια πρόβα τζενεράλε με το φιλικό απέναντι στην Λαμία.

Το Σάββατο (21/8) αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα φιλικό λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Super League (αν όλα πάνε καλά), ανάμεσα σε Ατρόμητο και Λαμία με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φιλικού ματς από τον Ατρόμητο:

Φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία το Σάββατο (21/8)

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τη Λαμία, μετά την οριστική αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021/22.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 19:30. Για τους φίλους της ομάδας μας που θα θελήσουν να δουν τον αγώνα, ενημερώνουμε πως η είσοδος θα επιτραπεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, καθώς δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την ΕΛ.ΑΣ. οι φίλαθλοί μας παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την Κάρτα Διαρκείας, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και την Ταυτότητά τους, ενώ προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός έξω από τις θύρες του γηπέδου, θα παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σχετικά με τους ανήλικους φιλάθλους μας: Για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στο πλαίσιο καταπολέμησης της πανδημίας του COVID-19 θα τηρήσει τις κείμενες διατάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζουμε τις τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας και τη διαδικασία αγοράς. Με την αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας, ΔΩΡΟ η νέα εμφάνιση της ομάδας από την Capelli Sport.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr ή μπορείτε ακόμα πιο άμεσα να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ