Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στην κορυφή;

Οι προσθήκες των Kemba Walker και Evan Fournier ισχυροποιούν τους Knicks και τους βάζουν για τα καλά στο κυνήγι μιας εκ των  κορυφαίων θέσεων στην Ανατολική περιφέρεια για τα play-offs.

 

H πολύ καλή περσινή πορεία υπο τις οδηγίες του ειδικού της άμυνας κόουτς Tom Thibodeau οδήγησε τους New York Knicks στη κατάκτηση της 4ης θέσης της Ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 41-31. Στα πλέυ-οφ όμως φάνηκαν λίγοι αφού αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο (1-4) απο τους Atlanta Hawks (με το ίδιο ρεκόρ) ενώ είδαν τον στάρ της ομάδας φόργουορντ-σέντερ Julius Randle να κάνει άσχημα παιχνίδια  με μόλις 29.8%!! ευστοχία στα σούτ εντός παιδιάς.

Έχοντας αυτή την εικόνα στη Νέα Υόρκη αποφάσισαν να φέρουν άλλους δύο επιθετικούς παίχτες να βοηθήσουν τον Randle μιας και πέρσι ο βετεράνος γκάρντ Derrick Rose δέν έφτανε όπως αποδείχθηκε.

Ο γεννηθείς στην Νέα Υόρκη Kemba Walker στην παρουσίαση του απο την ομάδα δήλωσε “Όλα είναι τέλεια, το τέλειο τάιμινγκ για μένα, είμα ενθουσιασμένος που πιστεύουν σε μένα” ενώ ο Evan Fournier πρόσθεσε “ήταν μια δύσκολη ομάδα να παίζεις εναντίον τους, παίζουν σκληρά με πειθαρχία, ως παίχτης είμαι ενθουσιασμένος που πλέον είμαι μέρος της“.

Θα καταφέρουν οι Knicks να πρωταγωνιστήσουν την νέα αγωνιστική περίοδο επιστρέφοντας στις ημέρες δόξας των 90’ς; ίδωμεν!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ