Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άκπομ και ΠΑΟΚ ξανά μαζί;

Το σίριαλ με την επιστροφή ή όχι του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, πιθανόν και ώρες.

 

Το κενό που δημιούργησε στην επίθεση του ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα αναγκάζει τους επιτελείς του Δικεφάλου να ψάξουν άμεσα τον αντικαταστάτη του καθώς ο χρόνος πιέζει. Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού τελειώνει σε λίγες μέρες (31/8) και ο,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέχρι τότε.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί και βρίσκεται στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτό του Τσούμπα Άκπομ. Ρουμάνος τεχνικός και Άγγλος φορ είχαν άψογη συνεργασία στην κοινή θητεία τους στην ομάδα, με τους δύο άντρες να έχουν εκφράσει αμφότεροι την επιθυμία να ξαναβρεθούν μαζί στην Τούμπα. Ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, στην οποία αγωνίζεται αυτή την περίοδο ο Άκπομ, Νιλ Γουόρνοκ δε φαίνεται να τον έχει στα πλάνα του. Στο χθεσινό μάλιστα παιχνίδι με την Ντέρμπι Κάουντι για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας τον άφησε εκτός αποστολής ενώ με δηλώσεις του φαίνεται να μην τον υπολογίζει γενικότερα.

Συζητήσεις υπάρχουν εδώ και μέρες ανάμεσα στον ΠΑΟΚ, τον παίκτη και την ίδια την Μίντλεσμπρο και όπως φαίνεται είναι σε καλό δρόμο. Το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα ο Άκπομ είναι πολύ πιθανό. Σε αυτό θα παίξουν ρόλο και οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας που μέχρι στιγμής δεν υπερβαίνουν αυτά που προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς. Η βάση στην οποία γίνεται η κουβέντα είναι δανεισμός για ένα χρόνο με δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού στο τέλος της σεζόν.

Στο παιχνίδι φυσικά της απόκτησής του υπάρχουν και σύλλογοι από την Τουρκία οι οποίοι έχουν καταθέσει τις δικές τους προτάσεις και μένει να φανεί τι θα επιλέξει τελικά ο ποδοσφαιριστής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ