Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έναρξη μαζί με τα σχολεία!

Προς νέα αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 μετά την άρνηση της COSMOTE TV να υπογράψει διετή συμβόλαια με τις ομάδες με τις οποίες είχε ήδη συμφωνήσει για τη σεζόν 2021-22 (Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων και Ιωνικός).

 

Οι λιγότερο εμπορικές ομάδες που βρήκαν τηλεοπτική στέγη στην συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV, δηλαδή η Λαμία, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ιωνικός, επιθυμούν κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ η ίδια η COSMOTE TV θέλει 1+1 χρόνια. Εκεί δημιουργείται το χάσμα, κάτι που θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα (23/8, 12:30) για να έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8). Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει νέα αναβολή και μεταφορά της πρώτης αγωνιστικής στις 11 Σεπτεμβρίου! Αυτό το σενάριο φαντάζει αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πάντα η σκέψη στην Κρατική Τηλεόραση να μπει στο παιχνίδι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων, ειδικά όσο το τοπίο είναι θολό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ