Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανσερραϊκός: Φιλική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα

Άλλο ένα φιλικό τεστ στο οποίο βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, έδωσε ο Πανσερραϊκός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2.

 

Τα «λιοντάρια» νίκησαν με 2-1 τον σκληροτράχηλο Αγροτικό Αστέρα, με τον Ισπανό τεχνικό των Σερρών, Ζεράρ Σαραγόσα, να μένει ικανοποιημένος κυρίως από το α’ ημίχρονο οπότε και οι «κόκκινοι» μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0.

Ξεκινώντας πολύ δυνατά το ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ζέρη στο 8ο λεπτό, ενώ στο 41’ ο Κόντσι σημείωσε το 2-0.Στο β’ μέρος πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές με τον τεχνικό του Πανσερραϊκού να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Φοφανά στο 72’ σε 2-1, σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

 

Πανσερραίκός (Ζ. Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Μαρκιόνι, Ζέρης, Φουάσης, Καραμπέρης, Έππας, Ανάκογλου, Κόντσι, Χικάμ Κανίς, Ριβάλντο Κορέα. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Πίντο, Κασμερίδης, Μέσι, Σοφιανός, Σιδηρόπουλος, Τσιμίκας, Όλσι Φισέκου, Θεοδωρίδης, Παπαβασιλείου, Δημητρίου.

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ