Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συμφώνησε με την Μονακό ο Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως τα βρήκε με την Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του, ολοκληρώνοντας μια κίνηση – έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι της Ευρωλίγκας.

Η… πρωτάρα στην Euroleague, Μονακό, φαίνεται πως είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία από τις πιο ισχυρές μεταγραφές, ενόψει της νέας σεζόν που σίγουρα θα την ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ντονάτας Ουρμπόνας με ανάρτησή του στο twitter, η κάτοχος του Eurocup είναι κοντά σε συμφωνία με τον εκρηκτικό γκαρντ με σκοπό να την ανεβάσει επίπεδο στην περιφέρειά της.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να αγωνιστεί στους Μονεγάσκους, οι οποίοι εδώ και μέρες πάλευαν να αποσπάσουν την υπογραφή του, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε για τον παίκτη ακόμη και από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι Μονεγάσκοι ήταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο που αντάξιό του δεν έχει δοθεί ξανά στο γαλλικό μπάσκετ με σκοπό να τον πείσουν να υπογράψει στην ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ