Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άρης: Οριστικό σβήσιμο των “ban”

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα πως επήλθε οριστική άρση των “ban” που της είχαν επιβληθεί από τη FIBA λόγω οφειλών σε παίκτες και πλέον μπορεί να προχωρήσει στην άμεση έκδοση των δελτίων των παικτών της για τη νέα χρονιά που πλησιάζει.

Ο μπασκετικός Άρης διέθεσε ένα ποσό της τάξης των 300.000 Ευρώ προκειμένου να “σβήσει” τις ποινές και να επανέλθει στην κανονικότητα, απαλλαγμένος από τις οφειλές.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τους έξι παίκτες, σβήνοντας τα αντίστοιχα “ban”, ενώ ήρθε σε διακανονισμό με τους Βίκτορ Σανικίτζε και Μάικλ Τζένκινς για να διευθετηθούν κι οι δικές τους υποθέσεις.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί φίλοι της ομάδας βοήθησαν από το υστέρημα τους στην οικονομική αυτή εκστρατεία που είχε αίσιο τέλος.

Η ενδεικτική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άρση και των οκτώ bans από τη FIBA, τα οποία βάραιναν την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Μετά από προσπάθεια μηνών, η ομάδα μας απαλλάχθηκε από ένα μεγάλο βάρος, το οποίο της στερούσε το δικαίωμα «ελεύθερων» μεταγραφών. Για να επιτευχθεί η άρση οκτώ bans, σε μία δύσκολη περίοδο και χωρίς έσοδα στα ταμεία της ΚΑΕ από εισιτήρια ή τηλεοπτικά δικαιώματα, χρειάστηκε σημαντική οικονομική συμβολή. Από τη διοίκηση της ΚΑΕ, αλλά και ανθρώπους που βοήθησαν σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό, διατέθηκε ένα ποσό της τάξης των 300.000, ώστε να επιτευχθούν οι οκτώ συμφωνίες».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ