Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Μάχη για την πρώτη νίκη

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ ρίχνονται στην μάχη της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague, στις 20:30 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με στόχο την πρώτη νίκη.

Ο Αστέρας, πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τώρα έρχεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά, έρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, θέλοντας να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και την απώλεια των τριών βαθμών.

Ο Μίλαν Ράσταβατς, έχει στην διάθεσή του τον Σονί ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ αντίθετα εκτός τέθηκε λόγω ενοχλήσεων ο Ιγκλέσιας.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Γκόμες, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ, μετράει την επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και του Αουγκούστο, ενώ εκτός έμειναν οι Τέιλορ, Καγκάβα, Κωσταντέλιας και Κρέσπο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Ροντρίγκο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβααμπ, Ντόουγκλας, Εσίτι, Ζίβκοβιτς, Μιτρίτα, , Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ