Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καλοβλέπουν Κομάν Λίβερπουλ και Τσέλσι

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μπάγερν Μονάχου και αυτό έχει οδηγήσει τον διεθνή Γάλλο εξτρέμ σε σκέψεις αποχώρησης από τους Βαυαρούς.

 

Σε μία ομάδα όπως η φετινή Μπάγερν με τόσο έντονο ανταγωνισμό, ειδικά στις θέσεις του κέντρου και της επίθεσης, παίκτες όπως ο Κίνγκσλεϊ Κομάν υποχρεωτικά παραγκωνίζονται και δε χωράνε στου βασικούς έντεκα. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει να διαχειριστεί ένα πολύ ικανό και δυνατό σύνολο ποδοσφαιριστών από τους οποίους πρέπει να επιλέγει πάντα αυτούς που θεωρεί καλύτερους.

Έτσι κυρίως η απόκτηση και οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού Τζαμάλ Μουσιάλα αφήνουν τον ικανότατο Κομάν τις περισσότερες φορές στον πάγκο. Ο 25χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Μirror» φαίνεται να σκέφτεται να φύγει από τους πρωταθλητές Γερμανίας και να αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του, όπου σίγουρα θα έχει πιο βασικό και ουσιαστικό ρόλο.

Στο παιχνίδι απόκτησής ή τουλάχιστον παρακολούθησής του, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν μπει σύλλογοι από την Premier League και συγκεκριμένα η Τσέλσι και η Λίβερπουλ. Το ενδεχόμενο σίριαλ Κομάν θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά προς το παρόν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής συνεχίζει με τη φανέλα της Μπάγερν.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Κομάν με τη Βαυαρική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι τότε αναμένονται εξελίξεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ