Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λιβάι Γκαρσία: Κίνδυνος να χάσει τον ΠΑΟΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα λείψει από το ματς με τη Λαμία αλλά κινδυνεύει να χάσει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τιμωρίας δύο αγωνιστικών στον Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όταν μετά το παρατεταμένο τράβηγμα του Λάμπρου και το επεισόδιο που ακολούθησε, πέταξε κάτω τον Νέιρα πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής κάνει λόγο για “βίαιη απώθηση”, κάτι που σημαίνει ότι ο Λιβάι Γκαρσία κινδυνεύει να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και να λείψει από το κυριακάτικο (26/9) ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 β), επιβάλλεται τιμωρία δύο αγωνιστικών: «αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο».

Ο άσος της ΑΕΚ λοιπόν δεδομένα θα λείψει από την αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία αλλά το ζήτημα είναι εάν θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εάν και εφόσον τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές Γκαρσία για την αποβολή στο Ηράκλειο δεν θα παίξει με Λαμία και ΠΑΟΚ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ