Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλο πλήγμα με Κόντε!

Πύρρειος αποδείχθηκε η πολύ σημαντική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Super League 1 καθώς αποχώρησε τραυματίας ο βασικός του επιθετικός Πέδρο Κόντε.

 

Μπορεί ο “Άγιαξ της Ηπείρου” να έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα με 2 στις 2 νίκες, θυμίζοντας και την ομάδα της οποίας έχει το προσωνύμιο, αλλά το προχθεσινό (18/9) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό του επεφύλασσε μία αρνητική εξέλιξη. Ο Πέδρο Κόντε αντικαταστάθηκε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου λόγω προβλήματος στο δεξί του γόνατο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί (20/9) ο Ισπανός φορ επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους των ανθρώπων του ΠΑΣ αφού έδειξαν ότι ο παίκτης υπέστη ρήξη χιαστών. Κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα περίπου έξι μηνών και θα επανέλθει για τα παιχνίδια των πλέι οφ κατά πάσα πιθανότητα.

Μία εξέλιξη αναμφίβολα πολύ αρνητική για την ομάδα των Ιωαννίνων που χάνει το πρώτο της βιολί στην επίθεση, την ώρα μάλιστα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ