Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ψάχνουν νίκη για διαφορετικούς λόγους

Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ, έρχονται αντιμέτωποι σήμερα στις 18:15 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο φιλόδοξος Παναιτωλικός, έχει μία νίκη και μία ισοπαλία στο ξεκίνημα και ψάχνει τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά, ψάχνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν αποστολή με 20 ποδοσφαιριστές, με τον Ζεστέντ να μένει εκτός, καθώς συνεχίζει να μένει εκτός προπονήσεων.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, εκτός μένουν οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Καντουρί και λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός έμειναν και οι Ροντρίγκο, Καγκάβα, Κωσταντέλιας και Βιεϊρίνια, με τον τελευταίο να μένει εκτός για να προφυλαχτεί ενόψει της συνέχειας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ