Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

3 στα 3 και στην κορυφή!

ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος 3-0

Εντυπωσιακός ο Βόλος σάρωσε τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο και «πάτησε» στην κορυφή της Super League έχοντας το απόλυτο των νικών!

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι κυανέρυθροι του Βόλου πέτυχαν και τα τρία γκολ και έφτασαν στην άνετη επικράτηση! Απεναντίας ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε ουσιαστικά να αντιδράσει σε κάποιο σημείο του αγώνα και μοιραία ηττήθηκε.

Στο 59’ ο Μπαρτόλο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πίριτς, το σουτ όμως αποκρούστηκε απ’τον Βόσνιο γκολκίπερ και εν συνεχεία ο Κολομβιανός Ροσέρο με νέο σουτ κατάφερε να σκοράρει για το 1-0. Προς το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90’ ο Μπαρτόλο συνέχισε να πρωταγωνιστεί κερδίζοντας πέναλτι, με τον Ολλανδό Φαν Βέερτ να το εκτελεί εύστοχα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96’) και σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο MVP Μπαρτόλο έδωσε την ασίστ στον νεαρό Τερεζίου που πλάσαρε σωστά για το 3-0, ολοκληρώνοντας έτσι τον θρίαμβο της βολιώτικης ομάδας!

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Ροσέρο, Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, Κουλούρης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ