Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αψεγάδιαστη η Σάκκαρη

Στους προημιτελικούς του Ostrava Open θα βρεθεί η Μαρία Σάκκαρη η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Γέλενα Οσταπένκο με 2-0 (6-4,6-2 σετ).Επόμενη αντίπαλος για το no4  του ταμπλό θα αποτελέσει μία εκ των Παβλιουτσένκοβα ή Μαρτίνκοβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας μόλις 7 πόντους στο σερβίς της (3 εκ των οποίων στο 1ο σετ).Το εναρκτήριο σετ σημάδεψε ένα επεισόδιο μεταξύ των δύο παικτριών όπου μετά το break της Σάκκαρη η Οσταπένκο φάνηκε κάτι να της λέει με την πρώτη να διαμαρτύρεται στον διαιτητή για εξύβριση. Παρ’όλα αυτά η προσήλωση της Μαρίας ήταν τέτοια που δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της και έκλεισε το 1ο σετ απέναντι σε μία ”νευρική” Οσταπένκο.

Το 2ο και τελευταίο σετ του αγώνα άρχισε ευνοϊκά για την Ελληνίδα η οποία ”έσπασε” 2 συνεχόμενες φορές το σερβίς του no29 κόσμου.Στη συνέχεια όλα ”κύλησαν κατ’ευχήν” και η Σάκκαρη έκλεισε το ματς χωρίς προβλήματα με 6-2.

Στις δηλώσεις της ανέφερε πως ‘αγαπά το συγκεκριμένο τουρνουά και ότι η Τσεχία έχει τενιστική παιδεία αναδεικνύοντας μεγάλους αθλητές”.

Το no12 του κόσμου είχε ως όπλο στην φαρέτρα του τον μεγάλο αριθμό winner (19) και σε συνεργασία με το γεγονός ότι η Λετονή δεν έφτασε ποτέ σε break point, έκανε ”εύκολο” το έργο της Μαρίας.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ