Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Νίκησαν» οι άμυνες

Ιωνικός και ΠΑΣ έμειναν στο 0-0 στη Νεάπολη σε ισορροπημένο παιχνίδι με εξουδετέρωση των επιθετικών ατού. Συνεχίζει χωρίς παθητικό σε γκολ η ομάδα των Ιωαννίνων.

Συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία Ιωνικός και ΠΑΣ αφού δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις λίγες καλές φάσεις τους στον αγώνα της Νεάπολης. Δίκαιο το 0-0 με βάση την εικόνα του ματς, με τον ΠΑΣ να κρατάει για τρίτο σερί ματς την εστία του απαραβίαστη και να διατηρείται στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Ενώ και ο Ιωνικός για δεύτερη αναμέτρηση μετά από εκείνη με τον Άρη κράτησε πίσω, έχοντας και αυτός, όπως και ο ΠΑΣ, καλύτερους παίκτες τους αμυντικούς του.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Στο 35′ ο Εραμούσπε δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να κάνει το 1-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τουράμ με κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Ματσούκα έστειλε άουτ την μπάλα.

Τόσο ο Ιωνικός, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ρίσκαραν πολύ στο παιχνίδι τους στην επανάληψη. Αναμφίβολα, τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασαν οι νεοφώτιστοι στο 67′ όταν ο Ντάλσιο έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, πέρασε τον Λοντίγκιν αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Γήπεδο: Νεάπολης

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: 4′ Εραμούσπε, 72′ Καραχάλιος

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης Μύγας, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος Ρομαό, Ντάλσιο (90+2′ Πογκοσιάν), Άοσμαν (83′ Μάναλης), Ματσούκας (90′ Κωνσταντινίδης), Μπουένο (46′ Κάνιας), Τουράμ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ , Λώλης (46′ Μιλιντσεάνου), Γκαρντάβσκι (52′ Μορέιρα), Σνάιντερ, Περέα (90+2′ Παντελάκης)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ