Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οδεύει προς έξοδο ο Λακαζέτ από την Άρσεναλ

Είναι γνωστό ότι ο «Λάκα» βρίσκεται τον περισσότερο καιρό εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα παρά το γεγονός ότι είναι ένας καλός παίκτης που σκοράρει γκολ.

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ σκόραρε το 1ο γκολ χθες ( 22/9) για την Άρσεναλ με πέναλντι κόντρα στην Γουίμπλεντον και οι « gunners» συνεχίζουν στην επόμενη φάση του League cup. Πάραυτα όμως ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» δεν δείχνει να αλλάζει τη γνώμη του για τον Γάλλο επιθετικό, πράγμα που επιβεβαιώνει την έξοδο του Λακαζέτ από τον Αγγλικό σύλλογο.

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Le10sport» η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 30 χρόνο φορ περιμένοντας τον στην γωνία. Η ομάδα της Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Λακαζέτ εδώ και καιρό και στόχος της είναι να τον  αποκτήσει με την Άρσεναλ να ανοίγει ευκολότερα τον δρόμο, καθώς θα μπορέσει να πάει στους «ροχιμπλάνκος» δίχως να χρειαστεί να πληρωθεί και ποσό μεταγραφής, αφού ο «Λάκα» αγωνίζεται ήδη τέσσερα χρόνια στην Αγγλική ομάδα και φέρεται πως δεν θα ανανεώσει με τους « κανονιέρηδες», ούτως ώστε αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ