Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρίσιμο τεστ με Βόλο στη Λεωφόρο

Το 2ο ματς ως γηπεδούχος θα δώσει για τα πλαίσια της 4ής αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ. Οι “πράσινοι” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με δύο σερί ήττες με 1-0 απο Πας Γιάννινα και Άρη επιστρέφουν στο γήπεδο τους μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα με τον Απόλλων Σμύρνης και θέλουν σίγουρα μια καλή εμφάνιση  που καλό για την ψυχολογία της ομάδας θα ήταν να συνοδευτεί με τρείς πόντους όσο δύσκολο και αν  είναι αυτό απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως αυτήν του Βόλου που εχει δείξει πολύ καλή εικόνα και είναι αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

 

Οι Βολιώτες λοιπόν με  νίκες απέναντι σε Ατρόμητο, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία με γρήγορο ποδόσφαιρο και αρκετά γκολ (8 γκολ σε 3 ματς) είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και καλούνται να παίξουν το πρώτο τους μεγάλο μάτς στην Λεωφόρο με ζητούμενο να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις απ’ το σύνολο του κ.Αμπασκάλ.

Και οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες χωρίς προβλήματα τραυματισμών με τους μεν φιλοξενούμενους να αναμένεται να μην αλλάξουν τίποτα σε επίπεδο συστήματος και προσώπων καθώς όπως λέει το γνωστό κλισέ “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” με τους δε γηπεδούχους όμως να αναμένεται να αλλάξουν πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Άρη όπως για παράδειγμα τους Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Βιγιαφάνιες. Κρίσιμο τέστ λοιπόν σήμερα Κυριακή 26/09 στις 16:00 ματς που θα ανοίξει την αυλαία ταυτόχρονα με το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ