Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου (και) ο Λεβαδειακός

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Λεβαδειακού στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για την Γ΄φάση του κυπέλλου Ελλάδος,επικρατώντας με το ευρύ σκορ 0-5 στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την νέα ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο, προκρίνοντας έτσι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Λούκας Πολέτο μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με διπλή προσπάθεια, έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια.
Στο 40’ ο Λινάρδος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στο 44’ έπειτα από αντεπίθεση, ο Nili με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 55’ ο Βρακάς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 60’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτου από τα δεξιά και κεφαλιά αμυντικού των γηπεδούχων η μπάλα κατέληξε αυτογκόλ, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το 0-5, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς λίγο πριν τη λήξη της ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων νίκησε στο τετ α τετ τον Αλμπάνη.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Stojanović, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Παναγιώτου (76’ Βήχος), Τσάπρας, Νίκας (63’ Hammond), Mejía, Poletto (63’ Αλμπάνης), Βρακάς (68’ Moutinho), Nili (46’ Δούμτσιος), Λινάρδος.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ