Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χάνει το ντέρμπι αιωνίων ο Βέλεθ

Εκτός του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 3/10 20:30) μένει τελικά ο Φραν Βέλεθ με τους φόβους των πρασίνων για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό να επιβεβαιώνονται μετά και τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε εχθές το βράδυ 28/9. Η μαγνητική έδειξε τράβηγμα στον δικέφαλο (δηλαδή τουλάχιστον 7 μέρες εκτός) που ήταν και ο λόγος για τον οποίο έγινε  αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Βόλο.

Έτσι ο Ιβάν Γιοβανοβιτς κατεβαίνει στο ντέρμπι με μοναδικούς διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Σάρλια , Πούγγουρα με τον Κροάτη να μην έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στις πρώτες του εμφανίσεις. Εντύπωση προκαλεί επίσης πως ο μοναδικός αναπληρωματικός που μπορεί να βοηθήσει  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο κέντρο της άμυνας είναι ο 31χρονος πλάγιος μπακ  Φακούντο Σαντσέθ που δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ο νεαρός Σιδεράς έχει σπάσει το πόδι του και είναι εκτος από την ενεργό δράση όπως και ο Σενκενφελντ που δεν έχει τελειώσει την αποθεραπεία του.

Με τα προβλήματα λοιπόν να αυξάνονται όπως και οι τραυματίες, ο τεχνικός του Παναθηναΐκου προσπαθεί να δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του να τους ενώσει και να τους ετοιμάσει για το πρωτο ντέρμπι αιωνίων με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία. Πήγες εντός της ομάδας αναφέρουν πως ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να κατεβάσει τον Παναθηναϊκό για να πάρει την κατοχή και με έναν πιθανό  σχηματισμό 4-3-3  να κλείσει τους διαδρόμους στον Ολυμπιακό έχοντας εντοπίσει το πρόβλημά της ομάδας να αντιδράσει εάν δεχτεί πρώτη γκολ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ