Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αθανασιάδης «on», Διούδης «off»

Εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Champions League, ο τερματοφύλακας της Σέριφ Τίρασπολ, Γιώργος Αθανασιάδης, κλήθηκε την τελευταία στιγμή από τον Φαν Σιπ στην Εθνική ομάδα για τα ματς με Γεωργία & Σουηδία, ενώ ανακλήθηκε η πρόσκληση στον Σωκράτη Διούδη.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Γιώργος Αθανασιάδης κλήθηκε από τον κ. Φαν Σιπ, για πρώτη φορά, στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες των European Qualifiers εναντίον της Γεωργίας και της Σουηδίας. Ταυτόχρονα, ανακλήθηκε η πρόσκληση του Σωκράτη Διούδη».

 

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, όπου έχει προγραμματιστεί ανοιχτή προπόνηση (18:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ με την προσθήκη του Αθανασιάδη, οι διεθνείς που επέλεξε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ