Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνέχισε το σερί με ευρεία νίκη επί του ΟΦΗ (Video)

Για την 5η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΟΚ πέρασε… αέρας από το Ηράκλειο κερδίζοντας τον ελλιπή ΟΦΗ με 1-3 πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

 

Οι… πορτοκαλί σήμερα εμφανίσεις φάνηκε να κάνουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μοιάζουν “ιπτάμενοι Ολλανδοί”, καθώς έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα και έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όλες με πρωταγωνιστή τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός χρειάστηκε και τέταρτη προσπάθεια για να νικήσει τον Επασί με κεφαλιά στο 15′ μετά από ωραία σέντρα ακριβείας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Δικέφαλος είχε καθολική υπεροχή στο παιχνίδι με τεράστια συγκέντρωση και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Αυτό έγινε στο 58′ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιασμίν Κούρτιτς που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα. Το “κερασάκι στην τούρτα” για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με ωραίο δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι μετά από συνδυασμό των παικτών του ΠΑΟΚ και ασίστ του Ροντρίγκο. Για τον ΟΦΗ μείωσε στις καθυστερήσεις ο Αντίλ Ναμπί με καταπλητικό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Βρετανός άσσος των Κρητικών καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, καθώς επέστρεψε μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στους αγώνες της ομάδας του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι όταν βρεθούν σε καλή μέρα δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα να φτάσουν στο στόχο τους. Αυτό οφείλεται φυσικά και στη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις και το πνεύμα που τους έχει περάσει ο Ρουμάνος προπονητής. Το ζητούμενο είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχει διάρκεια στις θετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα, κάτι μου μέχρι στιγμής φέτος δεν το έχει πετύχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης (66′ Γρίβας), Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα (85′ Γιαννούλης), Φαν Ντάινεν (78′ Ναμπί), Ντουρμισάι, Ουές (85′ Μπαλογιάννης). Αναπληρωματικοί: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Ναμπί, Γιαννούλης, Γρίβας, Μπαλογιάννης

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77′ Σίντκλεϊ), Σβαμπ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας (74′ Εσίτι), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (86′ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (77′ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι (74′ Άκπομ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Λύρατζης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Ακπόμ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ