Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όσκαρ ατυχίας για τον Ζέκα!

Μεγάλη ατυχία για τον Κάρλος Ζέκα ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της Κοπεγχάγης για το πρωτάθλημα Δανίας με τη Βίμποργκ τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 33χρονος διεθνής μέσος έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Ανάμεσα στα παιχνίδια φυσικά στα οποία θα λείψει είναι τα δύο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το Conference League αλλά και της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αρχής γενομένης από αυτά με Γεωργία και Σουηδία την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σοβαρή απώλεια και για την ομάδα του την Κοπεγχάγη αλλά και για τον Τζον Φαντ Σχιπ που θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός κομβικού παίκτη, τη στιγμή μάλιστα που στη συγκεκριμένη θέση του αμυντικού μέσου δεν υπάρχει πληθώρα Ελλήνων ποδοσφαιριστών που να μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τη δεδομένη απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος είναι επίσης τραυματίας και δε θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική μας στις θέσεις των χαφ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ