test
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ασταμάτητοι οι «ροσσονέρι»!

Για άλλη μία φορά η Μίλαν κατέχει την κορυφή της Serie A αφού έχει κάνει 9 στα 9 ματς αήττητη!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αναμετρήθηκε με την Μπολόνια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής εκτός έδρας, σε ένα ματς με ανατροπές, ένταση και… κόκκινες κάρτες. Αμφότερες οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λεάο με ασίστ του Ζλάταν στο 17′ . Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Σουμαορό αποβλήθηκε ( 20′ ) .

Οι Μιλανέζοι συνέχισαν ακάθεκτοι και ο Καλάμπρια έκανε το 2-0 για την ομάδα του στο 35′ . Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα «σκούριναν» για τους «ροσσονέρι» καθώς το παιχνίδι γύρισε στο 2-2 και μάλιστα με άσχημο τρόπο, αφού ο Ιμπραϊμοβιτς έστειλε τη μπάλα σε λάθος εστία, δωρίζοντας ένα γκολ στην Μπολόνια. Λίγα λεπτά μετά στο 52′ ο Μπάροου ισορρόπησε το παιχνίδι κάνοντας το σκορ 2-2 και δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

Η Μίλαν αποφασισμένη ότι δεν πρέπει να χάσει αυτό το ματς αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες στο 58΄ με μία δεύτερη αποβολή αυτή του Σοριάνο ξανά έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έβαλε στο παιχνίδι και τον Ζιρού σε συνδυασμό με τον Ίμπρα και τελικά πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 2-4, με το 3ο και εκπληκτικό γκολ των Μιλανέζων που σκόραρε ο Μπενασέρ στο 84′ και έπειτα ο Ιμπραϊμοβιτς που επανόρθωσε και σκόραρε στην σωστή εστία αυτή τη φορά, στο 90′ .

Οι «ροσσονέρι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς στο +1 από τη Νάπολι.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ