test
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Όλα μηδέν στο φιλικό με Πιερικό!

Ολυμπιακός Βόλου και Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ΕΑΚ του Βόλου στο τελευταίο φιλικό ματς, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30-31/10) θα αρχίσει επίσημα το πρωτάθλημα της Super League 2!

Τόσο οι ερυθρόλευκοι του Βόλου όσο και οι μελανόλευκοι της Πιερίας αγωνίστηκαν σε χαμηλό τέμπο καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες!

Στο 6’ ο Πιερικός απείλησε με το απευθείας φάουλ του Ζαφειράκη που αποκρούστηκε από τον Βούγιοβιτς. Στο 25’ και στο 33’ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει αρχικά με τον Κουντουριώτη και έπειτα με τον Μπάτροβιτς αλλά οι προσπάθειές τους δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο με τις μοναδικές αξιόλογες φάσεις να γίνονται προς το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 80’ το σουτ του Σιαφά αποκρούστηκε από τον Τζήμα ενώ στο 90’ η κεφαλιά του Ίτσιου κατέληξε άουτ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ναά, Ντιαμπί, Κόλα, Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς, Ξύδας, Βερνάρδος

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σιαφά, Σουλεϊμάν, Μαρκοπουλιώτης, Κόκας, Ντουάρτε, Χάσεκ, Αμπουμπακάρι

Πιερικός: Τζήμας, Ζούρκος, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Στούνταρ, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Ζαφειράκης, Κρίμιτζας, Παπουτσίδης, Τοπαλίδης

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ίτσιος, Κόλα, Σκαμπαρδώνης, Καγκελίδης

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ