Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο, πιο εύκολα στο δεύτερο!

Πανσερραϊκός-ΝΠΣ Βόλος 1-3

Στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών η ομάδα του Βόλου κατάφερε σχετικά εύκολα να προκριθεί στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Πανσερραϊκού με σκορ 1-3!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα, όταν στο 6’ ο Μπαρτόλο από κοντά με πλασέ έγραψε το 0-1. Πολύ γρήγορα όμως ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Μαρκιόνι στο 14’ έπειτα από σέντρα του Ανάκογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57’ ο αμυντικός των γηπεδούχων Δημητρίου πέτυχε ένα σπάνιο αυτογκόλ καθώς “κρέμασε” τον Καβουσάκη και έτσι το προβάδισμα πήγε ξανά στον Βόλο! Στο 78’ οι κυανέρυθροι σφράγισαν τη νίκη-πρόκριση με το διαγώνιο σουτ του Ροσέρο!

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81′ Χαϊντάρα), Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι (77′ Τσιμίκας), Κρητικός, Κόνσι (77′ Σοφιανός), Ανάκογλου, Κανίς, Θεοδωρίδης (65’ Μέσι).

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75′ Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46’ Φαν Βέερτ), Φερνάντες (35’ λ.τρ. Μπαριέντος), Νίνης, Μπαρτόλο (87′ Μεταξάς), Ροσέρο (87′ Τερεζίου)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ