Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 9-12: Διπλό ο τρομερός Θρύλος μέσα στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός παρά τις σημαντικές απουσίες των Δερβίση, Ράντοβιτς…έπνιξε μέσα στο Βελιγράδι την πανίσχυρη Νόβι Μπέογκραντ (12-9) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός πήγε με 3 σοβαρές απουσίες μέσα στο σπίτι του μεγάλου φαβορί του φετινού Champions League και το έκανε… καλοκαιρινό. Εκπληκτική εμφάνιση από Γενηδουνιά και Φιλίποβιτς, σπουδαίοι όλοι οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου

Ο Ολυμπιακός έστειλε εκκωφαντικό μήνυμα επικρατώντας με 12-9 μέσα στο Βελιγράδι και την έδρα της Νόβι Μπέογκραντ (εκεί που θα διεξαχθεί το Final 8 της διοργάνωσης) της ομάδας που διεκδικεί με πολύ μεγάλες αξιώσεις όπως η ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας προπονητής είχε προϊδεάσει για ένα δυνατό τεστ και οι παίκτες του πήραν άριστα. Με ατσάλινη άμυνα από τα πρώτα λεπτά και πρωταγωνιστές τους Γενηδουνιά (4 γκολ), Χρυσοσπάθη και Φιλίποβιτς (από 3 τέρματα) οι Ερυθρόλευκοι άλωσαν το σπίτι της Νόβι των πέντε Χρυσών Ολυμπιονικών παρακαλώ.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 0-4, 4-2.

Νόβι Μπέογκραντ: Γκόικο Πιγιέτλοβιτς, Στράνια Ράσοβιτς, Μάντιτς 1, Σουσιασβίλι 3, Βούτσινιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς 2, Γκογκόφ, Γιάξιτς 1, Πέρκοβιτς, Βλαχόπουλος 1, Ντράσοβιτς, Βίκτορ Ράσοβιτς 1, Κοΐμπρα.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης 3, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ