Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβληματισμοί και πολλές απουσίες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρχίσει να μπαίνει σιγά – σιγά σε ρυθμούς αγώνα, αντιμετωπίζοντας την Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα, στο πρώτο παιχνίδι των πρασίνων μετά το International break. Ένα παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας και ώρα 19:30, με τον Παναθηναϊκό να αναζητάει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχει ήδη μια αλλά στο κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο με 0-1 και πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σημαντικό, αλλά σύνηθες πλέον, πλήγμα για τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι η – κατά πάσα πιθανότητα –  απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β’ με την αντίστοιχη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, αποχωρώντας από το γήπεδο και αναγκάζοντας τον Γιάννη Βονότρα σε αναγκαστική αλλαγή. Μπορεί ο τραυματισμός του να μην είναι κάτι σοβαρό, αφού επρόκειτο περισσότερο για έναν μικροτραυματισμό και λιγότερο για κάτι ανησυχητικό, ωστόσο σε συνδυασμό με την εξάμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση σίγουρα δεν αφήνει περιθώρια στον Σέρβο προπονητή για να ρισκάρει και να του δώσει αγωνιστικά λεπτά κόντρα στην Λαμία. Πάντως, ο Σέκενφελντ ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού οι ενοχλήσεις που έχει στον αστράγαλο του ποδιού του είναι στο αντίθετο πόδι από αυτό που είχε κάνει την χειρουργική επέμβαση, οπότε η επιστροφή του δεν είναι ένα θέμα που θα μας απασχολεί για καιρό ακόμα.

Τραυματισμένος εδώ και αρκετό διάστημα είναι (και) ο έτερος αμυντικός του «τριφυλλιού», Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Έλληνας στόπερ έχει τραυματιστεί στην ποδοκνημική και η μαγνητική τομογραφία που έκανε τον έβαλε στα «pitch» για τουλάχιστον έναν μήνα. Έτσι, αφήνει τον Σέρβο προπονητή με μόλις δύο επιλογές στα μετόπισθεν, τον εύθραυστο Βέλεθ και τον νεαποκτηθέντα Σάρλια. Στα πλάνα του πάντως δεν είναι απίθανο να εντάξει και τον νεαρό Σιδερά.

Όσον αφορά το θέμα επίθεση, η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη δεν αφήνει και πολλές επιλογές στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων εναντίον της Λευκορωσίας, βγαίνοντας τότε ως αναγκαστική αλλαγή. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε τον έβγαλαν «νοκ – άουτ» για λιγότερο από έναν μήνα, περίπου 20 ημέρες. Αυτή η εξέλιξη λοιπόν σαφέστατα οδηγεί στον προβληματισμό του Γιοβάνοβιτς για τον τρόπο που θα παρατάξει επιθετικά την ομάδα του. Η απόφασή του αναμένεται να παρθεί στις επόμενες ημέρες, με τα κύρια σενάρια να είναι δύο. Είτε θα χρησιμοποιήσει ως καθαρό φορ τον Μακέντα, τοποθετώντας τον Καρλίτος λίγο πιο πίσω του, σε έναν ρόλο ψεύτικου 10ριου, κάτι που συνηθίζει να κάνει στα τελευταία παιχνίδια, είτε θα παίξει με μοναδικό προωθημένο τον Καρλίτος, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ένα ακόμα χαφ.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στην υπόθεση του Κουρμπέλη. Ο αρχηγός των πρασίνων, μετά την πολύμηνη παραμονή του στην Τρίπολη, επέστρεψε χθες(Δευτέρα 15/11) στο Κορωπί, χωρίς ωστόσο να είναι έτοιμος ακόμα. Ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει τα ατομικά προγράμματα για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα, με την επιστροφή του να έρχεται από το επόμενο έτος. Παρ’ όλα αυτά, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπορεί να επιστρέψει στις εντατικές προπονήσεις από τον επόμενο μήνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ