Επιστροφές στην προπόνηση για τον Ατρόμητο, αποχώρησε με πρόβλημα ο Μπετινέλι

497

Ο Ατρόμητος έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (Κυριακή 21/11, 19:30), ψάχνοντας ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει σανίδες σωτηρίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, υπό την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Κορακάκη, ο οποίος από την Κ-19 του συλλόγου θα βρεθεί στον πάγκο της πρώτης ομάδας ενάντια στον ΠΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Παράσχος νοσεί από τον covid-19.

Η σημερινή προπόνηση (Πέμπτη 18/11) κύλησε ομαλά, με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται στο «Μαζαράκη», με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά». Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπήρχαν, πέρα από τον Μπετινέλι που τραυματίστηκε στα πλευρά και προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε. Σίγουρα αυτό έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Ατρόμητου, με την κατάστασή του ωστόσο να εκτιμάται λίγο πριν την έναρξη της αυριανής προπόνησης των Περιστεριωτών.

Στα θετικά, στο σύνολο της ομάδας εντάχθηκαν οι Κέναν Πίριτς, Μάριος Τζαβίδας και Χρήστος Μανδάς, οι οποίοι προέρχονται από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και εθνικής Ελπίδων αντίστοιχα. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα μπορούν να συμπεριληφθούν κανονικά στα πλάνα του Γιώργου Κορακάκη, αφού κρίθηκαν στο 100% έτοιμοι.