Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρ. Κουμεντάκης: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι άλλο ένα, που πρέπει να κερδίσουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Ηράκλειο για τη σημερινή (04/12) του αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volley League. Ο ΠΑΟΚ αν και απειλήθηκε στα δύο τελευταία σετ από τον ΟΦΗ επικράτησε με 3-0, συνεχίζοντας τις καλές του επιδόσεις.

Ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής (5η) Ραφαήλ Κουμεντάκης μετά τη λήξη του ματς παραχώρησε δηλώσεις στη Μάνια Ζαχαριουδάκη και στον «athlitikosmos», αναφορικά με την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και τα υπόλοιπα φαβορί του εφετινού πρωταθλήματος:

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και να φτάσει ως το τέλος κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους;

«Είμαστε καλοί, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι άλλο ένα που πρέπει να κερδίσουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, αλλά η εικόνα που έχουμε και αυτό που επιζητά ο κάθε ένας από εμάς, είναι να κερδίζουμε και να μαχόμαστε για να παίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα τα μετρήσουμε και θα δούμε τι κάναμε».

Αποκλείσατε ήδη από το κύπελο έναν δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό  και συνέβαλες πολύ σε αυτό, ποια η γνώμη σου για την πρώην ομάδα σου και ποιες ομάδες που θεωρείς φαβορί στο πρωτάθλημα;

«Αυτό είναι κάτι το οποίο το αφήνουμε πίσω έχει συμβεί. Με τιμάει πάρα πολύ που η ομάδα μου συνεχίζει να βρίσκεται σε όλες τις διοργανώσεις επομένως θα κυνηγάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου».

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ