Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

7×7 με πεντάρα για τη Δόξα Ασσήρου κόντρα στο Μακεδονικό Ασκού

Η Δόξα Ασσήρου έκανε το καθήκον της και συνεχίζει αήττητη στο Πρωτάθλημα με 8×8 νίκες και συγκομιδή τερμάτων 20-0 .

 

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η Δόξα Ασσήρου στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ , καθώς φιλοδώρησε με 5 τέρματα τον Μακεδονικό Ασκού. Μία ακόμη νίκη που κρατάει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Άσσηρος ξεκίνησε δυνατά έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και πιέζοντας στα 3/4 του γηπέδου τον αντίπαλό της. Στο 6ο μόλις λεπτό άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Κόκολα, ενώ στο 25′ ο Τρικαλόπουλος έκανε το 2-0 και τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Στο 33′ ο Σταμπουλής Γ. έγραψε το 3-0 με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και το ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και την ψυχολογία στα ύψη, οι παίκτες της Ασσήρου έβαλαν ακόμη δύο τέρματα με τον Γαλάνη στο 49′ και τον Τρικαλόπουλο να γράφει το τελικό 5-0 στο 64′. Ο προπονητής της Δόξας κ. Παγώνης χρησιμοποίησε και τις 5 αλλαγές που δικαιούνταν να κάνει, ξεκουράζοντας έτσι κάποιους παίκτες και βάζοντας κάποιους άλλους για να τσεκάρει την φόρμα τους.

 

Εκτός από το σημερινό παιχνίδι για την Άσσηρο ήταν ο τραυματίας Τρόκας και οι Καπετάνιος και Φιλιππίδης. 

 

Άσσηρος(Παγώνης) : Βαρούτης, Γαλάνης, Δασκουλίδης, Τσουλχάι, Χωλίδης, Παπαναστασίου, Σταμπουλής Γ, Κόκολας, Μίλκας, Παραλίκης, Τρικαλόπουλος

Έπαιξαν και οι : Σταμπουλής Δ, Χατζηαθανασίου, Μάρκου, Αγγελίδης, Γκιζδιμίδης

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ