Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλη νίκη του Ιωνικού με ολική ανατροπή

Ο Ιωνικός βρέθηκε πίσω στο σκορ στη Νίκαια απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια σπουδαία νίκη με 3-2 για τη 12η αγωνιστική της Superleague.

 

Σε πολύ αργό τέμπο το παιχνίδι στο ξεκίνημα μέχρι το 18’ όταν ο Σφιντέρσκι με δυνατή κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στην επόμενη φάση όμως ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με πολύ κοντινό επίσης σουτ του Κάνιας από τη μικρή περιοχή. Την ολική ανατροπή και το προβάδισμα με 2-1 στον Ιωνικό έδωσε με αμφισβητούμενο πέναλτι ο Άοσμαν στο 33’.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα ακόμη τέρμα από τον Λένις στο 48’ που έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού, σε μία φάση σχεδόν προπόνησης για τους Νικαιώτες καθώς η αντίπαλη άμυνα απλά παρακολουθούσε την ανάπτυξή τους. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Μουργκ που είχε περάσει στη θέση του Μπίσεσβαρ μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα από αριστερά του Σίντκλεϊ. Ο Βραζιλιάνος μπακ των ασπρόμαυρων απείλησε με δικό του διαγώνιο πλασέ στο 64’ όπως και ο Ελ Καντουρί με κεφαλιά στο 65’ που έδιωξε σε κόρνερ ο Χουτεσιώτης. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Σβαμπ που πέρασε λίγο άουτ στο 78’. Στο υπόλοιπο διάστημα το μόνο που είδαμε ήταν έναν ΠΑΟΚ να προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και έναν Ιωνικό να κάνει τα πάντα για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να χτυπήσει στην κόντρα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Νικαιώτες να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη με 3-2.

Η γενική εικόνα του παιχνιδιού ήθελε τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και πιο εύστοχοι στο πρώτο και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να μετουσιώσουν σε παραπάνω από ένα γκολ, που θα τους έδινε έστω το βαθμό της ισοπαλίας, τη δική τους υπεροχή στο δεύτερο. Ένα άλλο εμφανές στοιχείο του αγώνα ήταν η έλλειψη ψυχολογίας και θετικής νοοτροπίας από πλευράς παικτών του Δικεφάλου, κάτι που δείχνει την κρίση που περνάει το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας (68′ Ματσούκας), Ντάλσιο, Κιάκος (68′ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (77′ Μάναλης), Λένις (88′ Βαφέας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (73′ Αουγκούστο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (85′ Άκπομ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (55′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (55′ Μουργκ), Σφιντέρσκι.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ