Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν!

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε από πολύ νωρίς το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη για την 10η αγωνιστική της Basket League σε παράσταση για ένα ρόλο και έφτασε πολύ εύκολα στο τελικό 96-64.

 

Μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Άρη πέτυχε απόψε (11/12) ο ΠΑΟΚ με τη διαφορά να σταματάει στους 32 πόντους.

Με την κατάμεστη κερκίδα του PAOK Sports Arena να κοχλάζει πραγματικά σε όλο το παιχνίδι, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έδωσαν μια μοναδική παράσταση πραγματοποιώντας την καλύτερη με διαφορά εμφάνισή τους τη φετινή σεζόν. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι γηπεδούχοι είχαν 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαν να βρουν στόχο ούτε με αίτηση!

Οι ασπρόμαυροι εν μέσω προβλημάτων τραυματισμών και συνεχών ηττών μπήκαν με τρομερή ένταση και συγκέντρωση στο παιχνίδι και πήραν σημαντική διαφορά από το πρώτο 10λεπτο (29-6), έχοντας σε μεγάλη βραδιά όλα τους τα ατού. Αντίθετα οι του Άρη χρειάστηκε να περάσουν 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα για να σημειώσουν… γκολ, δηλαδή σκορ.

Η διαφορά όχι μόνο δε μειώθηκε όσο περνούσε η ώρα αλλά μεγάλωνε συνεχώς με την ευστοχία των παικτών του Δικεφάλου, ειδικά έξω από τα 6,75μ., να είναι εντυπωσιακή. Η ψαλίδα του σκορ έφτασε στη μέγιστη τιμή της, στο +34, περίπου 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα όταν το σκορ έγινε 96-62. Το μόνο στοιχείο που είχε ενδιαφέρον μέχρι τη συμπλήρωση των 40′ ήταν αν θα καταρριπτόταν το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε έκταση νίκης (+35) υπέρ του ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον Άρη. Τελικά αυτό δε συνέβη αλλά μικρή σημασία έχει, καθώς οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν έντονα την επιστροφή τους στις νίκες και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Δικέφαλος με αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Basket League με 12 βαθμούς, ενώ ο Άρης έχει 1 βαθμό παραπάνω και βρίσκεται στην 7η θέση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ