Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Οι «εκλεκτοί» του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Άρη

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (12/12, 19:30) έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη υπό καταρρακτώδη βροχή και πλέον είναι πανέτοιμοι για τη νίκη που θα τους φέρει στο +8 από την ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να απουσιάζει και πάλι καθώς δεν εχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Επίσης ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς και οι Τζολάκης, Σουρλής λείπουν από την αποστολή γιατί θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού Β’ στο ματς με τον Ηρακλή ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ