Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το Άλμ(π)α πρόκρισης στη Ρουμανία!

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 στη Ρουμανία την CSM Volei Alba Blaj για τον επαναληπτικό της ήττας με 1-3 στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη βδομάδα. Αγώνας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Women’s CEV Cup.

 

Στην πόλη Blaj της Ρουμανίας βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ με στόχο να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το έργο των «ασπρόμαυρων» είναι αναμφίβολα αρκετά δύσκολο μετά την εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 1-3 αλλά ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι έντονα στα κορίτσια του Δικεφάλου. Άλλωστε είναι η πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θέλουν πρώτα απ’ όλα να το διασκεδάσουν.

Ο προπονητής Τάκης Φλώρος έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του και έχει κάνει τα πλάνα του για την αποψινή αναμέτρηση επιθυμώντας να δει μια καλή εμφάνιση χωρίς τα λάθη που στοίχισαν την ήττα στο PAOK Sports Arena.

Για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη με 0-3 ή 1-3 και στη συνέχεια να πάρει και το «χρυσό» σετ στους 15 πόντους. Πράγμα δύσκολο αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτο!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την σελίδα FaceBook της CSM Volei Alba Blaj, (Πατήστε ΕΔΩ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ