Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γεννημένος νικητής

Σήμερα ο «Αθλητικός Κόσμος» έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον Κωστή Δερμητζόγλου. Έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που πέρασε από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Αιγινιακός, ο Διαγόρας Σεβαστής, ο ΝΠΣ Βόλος και η Νίκη Βόλου, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα του Πιερικού.

 

Ο 27χρονος Κατερινιώτης εξτρέμ, ο οποίος έχει αναδειχθεί 2ος σκόρερ στη Γ’ Εθνική με τον Διαγόρα Σεβαστής (15 γκολ) και 3ος σκόρερ πέρσι με τον Πιερικό στη Football League (7 γκολ), μίλησε στο site μας για τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι, αλλά και για τον παίκτη που θεωρεί πρότυπό του.

 

1) Ποιος είναι ο λόγος που αγάπησες το ποδόσφαιρο και οι ποιοι οι στόχοι σου;

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Από πολύ μικρός σε ηλικία 5 ετών, όλοι στην οικογένειά μου είχαν καταλάβει πως έχω μία αγάπη με την μπάλα. Ζούσα και ανέπνεα για να παίζω ποδόσφαιρο. Σίγουρα όμως έπαιξε ρόλο και ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο και τον χαιρόμουν».

2) Ποιο είναι το πράγμα που σκέφτεσαι όταν μπαίνεις στο γήπεδο;

«Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου και να μη σκέφτομαι διάφορα. Κάνω τον σταυρό μου και σκέφτομαι μόνο ότι θέλω να κερδίσω. Αυτό το έχω περάσει στον χαρακτήρα μου. Θέλω πάντα να κερδίζω!». 

3) Τι όνειρα έχεις και πως φαντάζεσαι την καριέρα σου μετά από 10 χρόνια;

«Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να παίξω στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω ακόμα, αν και βρέθηκα κοντά σε αυτό όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι υγιής και να παίξω μέχρι τα 40 μου».

4) Πώς πάει η αποκατάστασή σου με τον τραυματισμό;

«Η αποκατάσταση μου πάει πάρα πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Διευθυντή αποκατάστασης του FYSIO SPORTS CENTER, Ηλία Καρακώστα, για όσα κάνει για μένα και σίγουρα το εξειδικευμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει με βοηθάει να επιστρέψω σε αγωνιστικούς ρυθμούς ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι είχαμε υπολογίσει εξ αρχής. Πιστεύω πως αρχές Φλεβάρη θα είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις του Πιερικού».

5) Ποια ομάδα θεωρείς την κορυφαία αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και ποιος ποδοσφαιριστής είναι το πρότυπό σου;

«Η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που τυχαίνει να είναι και η ομάδα που υποστηρίζω. Παίζει πολύ ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Το πρότυπο μου είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αγαπώ τον χαρακτήρα του, τον επαγγελματισμό του, τη νοοτροπία του μέσα στο γήπεδο. καθώς και την αυτοπεποίθησή που διαθέτει. Είναι πολύ σημαντικό για έναν πρωταθλητή να έχει αυτά τα στοιχεία!».

6) Παρακολουθείς στην τηλεόραση κάποιο άλλο άθλημα, πέρα από το ποδόσφαιρο;

«Μου αρέσει πολύ να βλέπω NBA. Θεωρώ πως το μπάσκετ είναι πολύ εντυπωσιακό άθλημα και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα πολύ ποιοτικό. Μου αρέσει το επίπεδο και οι χαρακτήρες των παικτών».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ