Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου: Εμφάνιση πρωταθλητή, με όπλο το σερβίς

Με μία μεστή εμφάνιση και με όπλο το καλό σερβίς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, έπιασε κορυφή και περιμένει τα αποτελέσματα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για να δει σε ποια θέση θα καταλήξει εν τέλει στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι, ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χερι, ωστόσο ο Δικέφαλος πάτησε γκάζι από τα μισά του πρώτου σετ. Είχε σταθερά καλό σερβίς, δημιούργησε θέματα στην υποδοχή του Φοίνικα, καθώς και στο μοίρασμα των επιθέσεων του Ιερεζουέλο. Εν τέλει, κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-20 και πήρε το προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ, τα προβλήματα υποδοχής των Συριανών, συνεχίστηκαν, από την άλλη, ο Ουόλς κρατούσε ζεστούς όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ κάνοντας άψογο μοίρασμα επιθέσεων και ήρθε το 2-0 στα σετ, με το σκορ να σταματάει στο 25-15.

Το τρίτο σετ, ήταν και το πιο θεαματικό, καθώς ο Φοίνικας, μπήκε αποφασισμένος να το κατακτήσει και με τους Στερν και Καπετανίδη, δημιούργησε θέμα στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι πήγε στο 23-23, ο ΠΑΟΚ με τον Πετρέα πήρε προβάδισμα και με μπλοκ του Ούντρις, έφτασε στο 25-23 και το 3-0, κατακτώντας καθαρή νίκη, που τον οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ”όπλο” που οδήγησε στην καθαρή νίκη, ήταν το σερβίς, αλλά και το καταλυτικό μοίρασμα του παιχνιδιού από τον Μπρετ Ουόλς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ