Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: Έφτασε τα 13 ban από τη FIBA

Aκόμα ένα ban πρόσθεσε η FIBA στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ η οποία πλέον έχει φτάσει τα 13 και καλείτε να διαχειρισθεί ένα πολύ δύσκολο οικονομικό ζήτημα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες .

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ  δεν έχουν σταματημό με τον συνολικό αριθμό των ban από την FIBA να φτάνει τα 13.  Συνεπώς οποιαδήποτε προσπάθεια της ΑΕΚ για ενίσχυση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο καθώς τα ban δεν της επιτρέπουν να ολοκληρώσει οποιαδήποτε συμφωνία μεταγραφικής φύσεως .

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τους κανονισμούς της FIBA, μία ομάδα δεν μπορεί να ολοκληρώσει μεταγραφή παίκτη που αγωνιζόταν στο εξωτερικό αν έχει έστω ένα καταγεγραμμένο ban. Κοινώς, σε περίπτωση που η ΑΕΚ θελήσει να ενισχυθεί, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τις δέκα περιπτώσεις όπου χρωστάει χρήματα σε προηγούμενα μέλη της ομάδας (παίκτες, τεχνικό επιτελείο) πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

Η ανδρική ομάδα της ένωσης είχε βρεθεί και σε ανάλογη θέση πέρυσι την άνοιξη καθώς μετρούσε και τότε πάνω απο 12 ban στο ενεργητικό της .Πέρυσι  όμως επιλύθηκε στο ζήτημα ,αφού ο πρόεδρος της ένωσης Μάκης Αγγελόπουλος και το επιτελείο μέσω των διακανονισμών έλυσαν το θέμα προσωρινά πριν επανέλθει ξανά.

Το πρόβλημα όμως ξαναβγήκε στο προσκήνιο με άλλες οφειλές προς παίχτες και τεχνικό επιτελείο όμως τώρα με την ΑΕΚ να καλείτε να επιβληθεί επι τούτου προκειμένου να μπορεί να ενισχυθεί μεταγραφικά αλλά και οινομικά .

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ