Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Προύσαλης

Τη μεταγραφή του 41χρονου πασαδόρου που θα πλαισιώσει τον Κώστα Στιβαχτή στον δεύτερο γύρο και στη Β’ φάση του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Προύσαλη να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Δημήτρη Καζάζη.

Στη θέση του πασαδόρου θέλησε να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και το έκανε αποκτώντας έναν αρκετά έμπειρο παίκτη της Volley League που θα πλαισιώσει τον Κώστα Στιβαχτή. Ο Κώστας Προύσαλης αποχώρησε από τον Φίλιππο Βέροιας και ενσωματώθηκε στους Ερυθρόλευκους.

Ο 41χρονος πασαδόρος αποτέλεσε και την περασμένη σεζόν πρώτη επιλογή του Δημήτρη Καζάζη πριν τελικά ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Δημήτρη Νικολάκη που αποτέλεσε τη δεύτερη λύση αφού ο Στιβαχτής ανέβασε την απόδοσή του στον δεύτερο γύρο. Θυμίζουμε πως πριν από 6 χρόνια ο Προύσαλης είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για μια σεζόν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Προύσαλη. Ο έμπειρος διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είμαι διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους τίτλους και θέλω να ανταπεξέλθω στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο. Από την προηγουμένη θητεία μου στο σύλλογο, «χρωστάω» κάτι και φέτος θέλω να συμβάλω, ώστε να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος αθλητής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ