Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είκοσι χρόνια χωρίς τον Γιόβαν Γκόϊκοβιτς!

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν από τον άδικο χαμό του Σέρβου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Γιόβαν Γκόϊκοβιτς,ήταν 22 Δεκεμβρίου του 2001 , έφυγε από την ζωή σε τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας στην χώρα του ο Σέρβος άσος βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του Γηραιού και όχι μόνο, ήταν μόνο 26 ετών είχε να προσφέρει πολλά αλλά η μοίρα του έπαιξε δύσκολο παιχνίδι.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχαν περάσει από την ομάδα εκείνο το διάστημα, ο Γιόβαν αγαπήθηκε από τον κόσμο για το ήθος και το μαχητικότητα που έδινε κάθε ματς.

Ο Γκόϊκοβιτς την ατυχή μέρα στο ατύχημα ,χτύπησε σε κολόνα, και σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας το αυτοκίνητο του είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, στην συνέχεια έπρεπε να ενημερωθεί η σύζυγος του η οποία έμαθα τα άσχημα μαντάτα από τον τότε αντιπρόεδρο Τέλη Μπατάκη, ο οποίος της το είπε ενώ σε λίγο καιρό θα έφερνε το δεύτερο παιδί τους στην ζωή.

Στις 13-1-2002 οι παίκτες η διοίκηση και ο κόσμος του Ηρακλή τίμησαν την μνήμη του,στο ματς με την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο, από την αρχή ήταν κοντά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ήταν και συμπατριώτες.

Όπως και να έχει όμως ο Γκόϊκο δεν θα ξεχαστεί ποτέ από όλους στον Ηρακλή, έχει μια θέση στην καρδιά μας , είναι κομμάτι της ιστορίας μας.
Είναι κρίμα που έφυγε μόλις στα 26 αλλά τώρα παίζει μπάλα στα αστέρια και φοράει τον Ημίθεο στο στήθος.
Γκόϊκο ζεις για πάντα Ηρακλής!

Γιόβαν Γκοΐκοβιτς: Πέταξε το ταλέντο και την ζωή του στην γέφυρα του ποταμού Σάβα

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Το ταλέντο που χάθηκε για πάντα στη γέφυρα του ποταμού Σάβα

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ