Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ και Μακάμπι Τελ Αβίβ διαπραγματεύονται για Μπράιαν Ανγκόλα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Μπράιαν Ανγκόλα .Ο παίχτης ανήκει στην ΑΕΚ και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στοχεύει  στην απόκτηση του

Οι παράγοντες την Μακάμπι Τελ Αβίβ κινούνται προς την απόκτηση του Μπράιαν Ανγκόλα απο την ΑΕΚ. Η ομάδα απο το Ισραήλ θέλει να υπογράψει τον Κολομβιανό για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει συγκεκριμένο buyout, με την ΑΕΚ  να βρίσκεται σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή .Ο Ανγκόλα έπαιξε πέρυσι στην Ιρόνι Νες Ζιόνα , μια ομάδα απο το Ισραήλ κάνοντας εξίσου πολύ καλά παιχνίδια με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό και το τι μπορεί να προσφέρει.

Ο Ανγκόλα έχει 14.9 πόντους , 3.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 27 λεπτά σε 8 αγώνες της Stoiximan Basket League, ενώ σε έξι αγώνες στο Euroleague έγραψε 15.2 πόντους , 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά 30.7 λεπτά.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει 13 ban μεταγραφών από την FIBA και αν δεν τα λύσει, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, εκτός αν πρόκειται για αθλητές που έπαιξαν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ