Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα λάθη έφεραν την ήττα!

Βόλος – Παναθηναϊκός 3-1

Ο «φουριόζος» Παναθηναϊκός που μετρούσε τρεις σερί νίκες, υποχρεώθηκε σε αναπάντεχη ήττα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς η ομάδα του Βόλου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τόσο τα λάθη του τριφυλλιού όσο και μία αυστηρή διαιτητική απόφαση καθώς το «τριφύλλι» αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 44ο λεπτό!

Οι πράσινοι μόλις στο 8′ είχαν δοκάρι με τον Παλάσιος και αρκετές επιθετικές ενέργειες που είτε ανακόπτονταν από τους αμυντικούς του Βόλου είτε απέκρουε ο τερματοφύλακας Κότνικ! Κόντρα στη ροή του ματς και συγκεκριμένα στο 34’ ο Φαν Βέερτ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Κώτσιρα και πλάσαρε σωστά τον Μπρινιόλι για το 1-0!

Στο 44’ ο Ολλανδός διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σάντσες για δυνατό μαρκάρισμα σε μία ομολογουμένως αμφισβητούμενη φάση!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος με το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ του, αρχικά απείλησε στο 72’ με το δοκάρι του Τσοκάνη ενώ στο 76’ πέτυχε και δεύτερο γκολ ξανά με τον Φαν Βέερτ! Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει σε 2-1 με το γκολ-πέναλτι του Παλάσιος στο 93′ όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Ορόζ πέτυχε το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους σφραγίζοντας τη νίκη του Βόλου με σκορ 3-1!

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ