Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ράπτης: «Έχουμε τη δυνατότερη ομάδα, μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πάντα»

Ο Παναθηναϊκός έκανε ποδαρικό με νίκη τη νέα χρονιά καθώς επικράτησε επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο σήμερα (15/01), με 3-0  στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της volley league.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο έμπειρος ακραίος του «τριφυλλιού» Αλέξανδρος Ράπτης παραχώρησε δηλώσεις στη Μάνια Ζαχαριουδάκη και στον «athlitikokosmos.gr».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράπτη:

Για το αν πιστεύει ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει «τρεμπλ» ( πρωτάθλημα, κύπελλο, challenge cup):

« Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες  μπροστά μας και θα είναι δύσκολο, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα ας πούμε Τετάρτη και ξανά Σάββατο. Ωστόσο οι στόχοι μας είναι αυτοί να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Kαι αυτό είναι και της ομάδας στόχος και προσωπικά δικός μου. Αρχικά δηλαδή είναι δικός μου, γιατί έτσι είναι η φιλοσοφία μου, θέλω να κερδίζω! Και αυτός είναι και της ομάδας».

Για το ποιες ομάδες θεωρεί από τα φαβορί στο εφετινό πρωτάθλημα:

« Σίγουρα οι τέσσερις ομάδες δεν σταματούν να διεκδικούν κάτι από τα τρόπαια είτε από το κύπελλο, είτε από το πρωτάθλημα και μπορεί οι Ολυμπιακός και Φοίνικας να έχουν σταματήσει την Ευρωπαϊκή τους πορεία, αλλά είναι και αυτές δύο αξιοσημείωτες ομάδες και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα και κύπελλο. Από ΄κει και πέρα πιστεύω ότι έχουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες και μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πάντα».

Για το πώς του φαίνεται που οι ομάδες θα γίνουν 10 στο πρωτάθλημα:

« Σίγουρα όσες περισσότερες ομάδες υπάρχουν στην Α1 τόσο πιο καλό είναι. Αυτό που αρέσει σε εμάς τους αθλητές είναι να βλέπουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια και ανταγωνιστικές ομάδες. Προς το παρόν υπάρχουν ομάδες που βάζουν λεφτά και φέρνουν πολύ καλούς παίκτες στην Ελλάδα και αυτό είναι είναι πολύ καλό, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για τους Έλληνες παίκτες οι οποίοι ανεβαίνουν σε επίπεδο και ικανότητες ένα παραπάνω και μαζί ανεβαίνει και το επίπεδο της ομάδας».

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ