Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Καθάρισε» με τον μόνιμο σκόρερ!

ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο εξ’αναβολής αγώνας μεταξύ του Βόλου και του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ολλανδό Φαν Βέερτ!

Ο Τόμας Φαν Βέερτ λοιπόν πρωταγωνίστησε από την αρχή της αναμέτρησης καθώς ήταν ο κύριος εκφραστής των φάσεων του Βόλου. Τόσο στο 15’ όσο και στο 22’ οι προσπάθειές του αποκρούστηκαν από τον γκολκίπερ Βέρχουλστ, ωστόσο στο 23ο λεπτό ο Ολλανδός φορ με κοντινή προβολή παραβίασε την εστία του Απόλλωνα για το 1-0!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ανέβηκε στο γήπεδο και δημιούργησε δύο φάσεις για να ισοφαρίσει. Αρχικά στο 54’ ο Σλίβκα απέφυγε τον Κότνικ αλλά ο Πουρίτα πρόλαβε να σώσει το γκολ, ενώ στο 74’ και πάλι ο Σλίβκα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Κότνικ. Στα μετέπειτα λεπτά του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια κλασική φάση κι έτσι ο Βόλος πήρε ένα σημαντικό τρίποντο!

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι, Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο, Σλίβκα, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Ιωαννίδης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ